Caterpillar Pencil Injector 23600-59105

Produktdetalj

Produkt Taggar

Caterpillar Pencil Injector 23600-59105
Märke: Nine Or Caterpillar
Delnummer: 23600-59105
Tillverkning: Caterpillar / Nine Diesel
Vikt: 0,4 kg

Vad är feedback från kunder?
"Rimligt pris."
"Har professionell före och efter service och bättre kvalitet. När jag har problem med teknisk installation kommer Brand Nine att ge mig snart och professionellt svar."
”När jag testade köpte jag 2 set Little Factory Injectors, som vanligt måste 3 månader bytas ut. Dessutom när jag byter delar behöver jag betala arbetarpengar, det betyder, min maskin arbetar halvår, 1 maskin behöver köpa 2 uppsättningar injektorer från lilla fabriken eller reman shop. Men jag köper Brand Nine, jag kan använda 6 månader utan problem. Om vi ​​lugnar och revisor, kan vi enkelt få jämförelse resultat. "
”2 sätter små fabriksdelar + arbetarkostnader> 1 set märke nio delar pris. Dessutom om jag tar små fabriksdelar gjorde jag äntligen ett intryck av dålig kvalitet på kunderna ...

varför välja oss
Din underleverantör har erfarenhet mer än 50 år
Din leverantör klarar ISO / TS16949
du kan bli professionell före och efter försäljning
din leverantör har god kredit i dieselbranschen
du kan få rimligt pris
Du kan få garanti för dina beställningsprodukter


  • Tidigare:
  • Nästa:

  • Skriv ditt meddelande här och skicka det till oss