Perkins Injektor 6i4355 6i-4355 0R2922

Produktdetalj

Produktetiketter

Perkins Injektor 6i4355 6i-4355 0R2922
Märke: Nine Or Caterpillar
Delnummer: 6i-4355
Reman Parts Number: 0R2922
Tillverkning: Caterpillar / Nine Diesel
Vikt: 3 kg

Vad är feedback från kunder?
"Rimligt pris."
"Har professionell före och efter service och bättre kvalitet. När jag har problem med teknisk installation kommer Brand Nine att ge mig snart och professionellt svar."
”När jag testade köpte jag 2 set Little Factory Injectors, som vanligt måste 3 månader bytas ut. Dessutom när jag byter delar behöver jag betala arbetarpengar, det betyder, min maskin arbetar halvår, 1 maskin behöver köpa 2 uppsättningar injektorer från lilla fabriken eller reman shop. Men jag köper Brand Nine, jag kan använda 6 månader utan problem. Om vi ​​lugnar och revisor, kan vi enkelt få jämförelse resultat. "
"2 sätter små fabriksdelar + arbetarkostnad> 1 set märke nio delar pris. Dessutom om jag tar små fabriksdelar gjorde jag äntligen ett intryck av dålig kvalitet på kunderna ..."

Frakt
1,1 kg till 45 kg med expressfrakt. Som DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45 kg till 500 kg med flyg.
500 kg mer, till havs, till land


  • Tidigare:
  • Nästa:

  • Skriv ditt meddelande här och skicka det till oss